Στον Ελικώνα Δομβραίνας ο Γιώργος Αγγέλλου

Στον Ελικώνα θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Γιώργος Αγγέλου. Η διοίκηση της ομάδας της Δομβραίνας ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή και θα πορευθούν μαζί στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι προπονητής στην ομάδα μας για την σεζόν 2021-2022 αναλαμβάνει ο έμπειρος και καταξιωμένος Κύριος ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ !!! Ο Πρόεδρος και το ΔΣ εύχεται στο coach καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

Μετά την συμφωνία ο Γιώργος Αγγέλου ως νέος πλέον προπονητής του Ελικώνα έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Ευχαριστώ θερμά το Δ.Σ. του Ελικώνα,για την εμπιστοσύνη. Η Δομβραίνα είναι ένας ζωντανός τόπος μέσα σε βιομηχανική ζώνη, είναι κόμβος ανάμεσα σε αξιόλογους παραθαλάσσιους οικισμούς, έχει σχολεία, Ακαδημία ποδοσφαίρου και αρκετό κόσμο που ζει στο εξωτερικό,που αγαπά και στηρίζει τον τόπο καταγωγής του. Συνεπώς, υπάρχουν οι προυποθέσεις , για να υποστηρίξουν όλοι, την προσπάθεια εδραίωσης του Ελικώνα στην 1η κατηγορία του νομού. Χρειάζεται βέβαια,υπομονή, σύγχρονη αντίληψη σε θέματα νοοτροπίας και λειτουργίας του συλλόγου και φυσικά,σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Ολοι μαζί με αγάπη και σεβασμό μεταξύ μας, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για να πετύχουμε αυτήν την εδραίωση”.

e-scorpios.gr

Σχετικά